У Дніпропетровській області до 13 років в'язниці засудили чоловіка, який розчленував приятеля

Громадянин взяв дерев'яну ніжку від стільця і побив нею товариша

У Дніпропетровській області під суд відправили раніше судимого чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння жорстоко вбив товариша, після чого розчленував його тіло. Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

Так, правоохоронці розповіли, що злочин 33-лений чоловік скоїв ще у вересні минулого року. Тоді, під час розпивання алкогольних напоїв між двома приятелями, один з яких раніше був судимий, виникла сварка. Не впоравшись з емоціями, громадянин взяв дерев'яну ніжку від стільця і побив нею товариша. Травми виявилися несумісні з життям.

Усвідомивши ситуацію, громадянин вирішив розчленувати тіло приятеля, щоб сховати сліди злочину. Крім того, чоловік згодом вкрав барсетку у загиблого товариша.

"Вироком Ленінського районного суду Дніпропетровська, 33-річного громадянина визнали винним у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 115 і ч. 1 ст. 185 ("Умисне вбивство, крадіжка") КК України. Суд призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі", — відзначили в прес-службі прокуратури.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в області два хлопця 17 і 28 років напали на чоловіка, забрали у нього мобільний телефон і зажадали гроші, отримавши відмову — втопили його.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися