Мешканцям Дніпра та області загрожують крупні штрафи

Рятувальники продовжують боротися з пожежами в екосистемах

На Дніпропетровщині, впродовж доби, 3 квітня виникло 50 загорань на відкритих територіях, загальна площа яких склала 41 га. Надзвичайниками ліквідовано 33 пожежі сухої рослинності та 17 займань сміття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Надзвичайники регіону закликають не провокувати пожежі в екосистемах!

"Пам’ятайте, що навіть невелике загоряння може стати причиною масштабної пожежі, на ліквідацію якої витрачається чимало часу та ресурсів.

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень.

Якщо ви помітили займання сухостою, лісових насаджень, або на сміттєзвалищах, негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101", – закликають в ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі нові табло відстежують не лише електротранспорт, а й автобуси

У Дніпрі встановлюють інформаційні табло нового покоління. Вони показують дані не тільки про рух трамваїв та тролейбусів, а й про автобусні маршрути. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради. Де їх встановлюють – читайте та дивіться за посиланням.

Читайте також: Весна прийшла у Дніпро: містяни діляться чудовими фото міста

У Дніпрі вже весна. Весна справжня, тепла, з квітами та теплими вечорами. Були у нас нещодавно і грози, що вже характерно для теплого сезону. Синоптики ж попереджають, що коливання температур в квітні все ж буде. А поки в місті тепло, то дніпряни діляться чудовими фото весіннього Дніпра. Дивіться за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися