У Дніпрі діти спланували втечу з реабілітаційного центру: їх шукали копи і кінологи

Щоб знайти хлопців 12 і 13 років, копи перевірили занедбані будівлі, вокзали і торгово-розважальні центри

В Дніпрі з соціально-психологічного реабілітаційного центру втекли діти. Їх шукали поліцейські разом з кінологами. Знайти їх вдалося лише через шість годин. До втечі діти готували заздалегідь. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, з реабілітаційного центру діти втекли близько 22:00 в неділю. Їх пошуками зайнялися правоохоронці, які з'ясували, що діти з центру вийшли в легкому одязі і кімнатних тапочках. Ні гроші, ні мобільні телефони з собою вони не взяли. Щоб знайти хлопців 12 і 13 років, копи перевірили занедбані будівлі, вокзали і торгово-розважальні центри. Знайти втікачів вдалося у Шевченківському районі близько п'яти годин ранку.

"За час відсутності, діти жертвою злочину не стали. Для недопущення в подальшому таких випадків, поліцейські провели з ними профілактичну бесіду та повернули в установу", — повідомили в прес-службі поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі поліцейські під час патрулювання виявили автомобіль, який розшукує Інтерпол. Легковик ще на початку жовтня викрали невідомі, однак знайти його вдалося лише зараз.

Автомобіль Volkswagen Jetta з молдовською реєстрацією розшукував Інтерпол з жовтня цього року. Дніпровські поліцейські виявили його під час патрулювання проспекту Івана Мазепи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися