У Дніпрі та області оголосили про небезпеку (ОНОВЛЕНО)

Попередження про пожежну небезпеку опублікували синоптики

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічні явища: 14-16 квітня на території Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

Прогнозується:

15 квітня: мінлива хмарність. Місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями грози. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, вдень 19-24°.

16 квітня: мінлива хмарність. Вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 22-27°.

ОНОВЛЕНО: ДСНС попереджає про погіршення погодних умов

Найближчим часом і до кінця доби 15 квітня по всій Україні очікуються грози, місцями шквали 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий).

16-18 квітня на території Дніпропетровської області очікується збереження надзвичайної (V класу) пожежної небезпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпровському районі збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар

Учора, 14 квітня, близько 18:00 в області було чутно вибухи. У Дніпровському районі силами ППО було знищено ворожу ракету.

В обласному центрі через падіння уламків пошкоджені приватні будинки та автомобілі. Задимлення спостерігалося у Любимівській громаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Вже сьогодні зранку голова ОВА повідомив, що у Дніпрі до лікарів звернулася ще одна жінка, поранена через падіння уламків ракети напередодні. Таким чином, загалом постраждалих в області – 13. Серед них одна дитина.

В обласному центрі понівечені 33 приватні будинки. Побито 10 авто та навантажувач. Фото та інформація, куди звертатися за відшкодуванням збитків – за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі вночі пролунав вибух: деталі

Окупанти не припиняють запускати ракети по Дніпру та Дніпровському району. Так, сьогодні вночі мешканці міста знову чули вибух. Про це повідомляють журналісти порталу "Коментарі".

За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вибух пролунав і в Дніпровському районі. Де влучив ворог – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися