Бризнули в обличчя з балончика і забрали речі: у Дніпрі копи затримали зухвалих грабіжників

Потерпілий розповів, що мобільний телефон і гроші в нього забрали три чоловіки і жінка

В одній з електричок в Дніпрі вночі 17 грудня пограбували хлопця. Грабіжники бризнули в обличчя з газового балончика, побили і забрали особисті речі. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, про подію в поліцію повідомила жінка, яка працює на залізничному переїзді. За її словами, до неї за допомогою звернувся хлопець, якого побили та пограбували невідомі.

Прибувши на місце події, правоохоронці опитали потерпілого, який розповів, що мобільний телефон і гроші в нього забрали три чоловіки і жінка. Після чого вони виштовхнули його на найближчій станції, а самі зникли в невідомому напрямку.

"Громадянин надав інформацію про те, як виглядали нападники і патрульні швидко стали на пошуки злочинців. Незабаром компанію схожих людей помітили в Новокодацькому районі. Правоохоронці поспілкувалися з невідомими і провели поверхневу перевірку. Відразу ж з'ясувалося, що це і є ймовірні злочинці. При собі у них були речі потерпілого. Пізніше чоловік їх упізнав", — повідомили в прес-службі патрульної поліції.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Встановлюються всі обставини події.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці затримали двох чоловіків, які підозрюються у жорстокому вбивстві 59-річного громадянина. На злочин вони пішли заради власної наживи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися