Під Дніпром два підлітки побили палицями літнього чоловіка і забрали у нього гроші

Озброївшись палицями і надівши маски, двоє підлітків 15 і 17 років увірвалися в будинок до 52-річного чоловіка

В Дніпропетровській області поліцейські затримали двох неповнолітніх хлопців, які, озброївшись палицями і приховавши обличчя масками, пограбували літнього чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Як з'ясувалося, подія трапилася в одному з сіл П'ятихатського району. Озброївшись палицями і надівши маски, двоє підлітків 15 і 17 років увірвалися в будинок до 52-річного чоловіка і завдали йому кілька ударів по голові і тілу. Після чого вони забрали 1200 гривень і спробували втекти. Проте власник будинку взяв зі столу кухонний ніж і поранив одного з грабіжників.

"Після цього хлопці втекли з місця злочину. Потерпілий повідомив про злочин в поліцію. Вже через декілька годин підозрювані у розбійному нападі були встановлені. Ними виявилися неповнолітні жителі цього ж села. Зараз хлопці затримані в порядку статті 208 КПК України. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України ("Розбій")", — розповіли в прес-службі поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області під суд відправили раніше судимого чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння жорстоко вбив товариша, після чого розчленував його тіло.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися