У Дніпрі ввечері сталася потрійна ДТП

У Дніпрі рятувальники допомогли ліквідувати наслідки потрійної ДТП

21 квітня о 20:26 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на перехресті Слобожанського проспекту та вулиці Тепличної Індустріального району міста Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

По прибуттю до місця події рятувальники встановили, що внаслідок зіткнення трьох легкових автомобілів: "BMW", "Volkswagen" та "Renault Sandero", останній з них перекинувся на дах.

Травмовані 3 особи: водійка автомобіля "Renault Sandero", 1980 року народження, а також водій та пасажирка автомобіля "BMW", 1997 та 1999 років народження.

На місці події фахівці ДСНС виконали комплекс заходів із запобігання виникнення пожежі.

До надання допомоги залучено 7 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Співробітниками Національної поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Водоканал Дніпра продовжує "відрізати" боржників від послуг: що зробити, щоб цього не сталося

Майже 800 млн грн завинили споживачі послуг КП "Дніпроводоканал". Інформування про своєчасну сплату рахунків результату не дало. Довелося відключати абонентів-боржників. Про це повідомили в комунальному підприємстві, передає портал "Коментарі".

"У березні та квітні були проведені відключення за 105 адресами мешканців приватного сектору, сума боргу яких сягала понад 5 000 грн. Загальний борг мешканців приватного сектору перед КП "Дніпроводоканал" становить майже 60 млн грн (59 800 108,96 грн). Відключення дали результат та заборгованість зменшилась. Боржники, з якими провели роботу з відключення, сплатили 368 369,11 грн", — коментує Ольга Дробчак, начальниця департаменту з маркетингу та збуту КП "Дніпроводоканал".

Цього тижня у планах підприємства відключення абонентів у квартирах, де сума боргу перевищує 10 000 грн. що зробити, щоб не відрізали воду – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися