У Дніпрі студент-іноземець в гуртожитку кидався на людей з ножем

Заспокоїти його намагалися знайомі, а потім — друзі, проте зробити це у них не вийшло

У Дніпрі іноземний студент Металургійної академії в гуртожитку розбив вікна, порізав руки і кидався на людей з ножем. Як з'ясувалося, 24-річний молодик знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

У прес-службі Національної поліції області розповіли, що студент є громадянином Марокко. 16 грудня у 2:00 він агресивно поводився в гуртожиток. Заспокоїти його намагалися знайомі, а потім — друзі. Зробити це у них не вийшло, тому що хлопець перебував у стані алкогольного сп'яніння і кидався на людей з ножем. При цьому він сам знаходився в крові, оскільки розбив вікна на п'ятому поверсі гуртожитку.

Згодом на місце події прибули поліцейські, які затримали громадянина і доставили його в Соборне відділення поліції.

"За даним фактом слідчими Соборного відділення поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 КК України ("Хуліганство")", — розповіли в прес-службі поліції.

За свої дії хлопцю загрожує штраф до 17 тисяч гривень, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі з соціально-психологічного реабілітаційного центру втекли діти. Їх шукали поліцейські разом з кінологами. Знайти їх вдалося лише через шість годин. До втечі діти готували заздалегідь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися