Мешканець Дніпра намагався на матраці переплисти до Молдови: за це він заплатив гроші (ВІДЕО)

Чоловіка виявив прикордонний наряд за допомогою квадрокоптера

Попри значно розлитий Дністер та швидку течію 39-річний Дніпрянин намагався вплав на надувному матраці дістатися до Молдови. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби.

Плавця, який долав дистанцію до берега суміжної держави, виявив прикордонний наряд за допомогою квадрокоптера. Аби запобігти правопорушенню та нещасному випадку вартові кордону задіяли човен та витягли чоловіка з води.

Як з’ясувалося, порушник скористався послугами одного із месенджерів, з якого дистанційно отримував вказівки, куди і як йому слідувати. Координатори запропонували йому скористатися надувним матрацом, а змінний одяг, документи та телефон скласти в рюкзак. Ця послуга мала б йому коштувати 4 тисячі євро, з яких половину він вже сплатив авансом.

За спробу незаконного перетинання кордону стосовно нього складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справу скеровано до суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі мати за мільйон продала дворічну дитину

Жінка домовилася продати дитину своїй знайомій. Горе-мати затримала поліція при передачі дитини та отриманні коштів. Жінка пояснила свій жахливий вчинок тим, що не хоче опікуватися сином та їй потрібні гроші, щоб відкрити бізнес. Де зараз дитина та що буде його матері – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі перейменували вулиці і назвали нові провулки: у місті дерусифікували ще вісім топонімів

У Дніпрі депутати на 49-й сесії проголосували за перейменування топонімів, назви яких пов’язані з державою-агресором. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради. Подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися