З-під поли торгували контрафактом: під Дніпром вилучили дві тисячі пачок цигарок без акцизу

Кіоск, в якому велася незаконна діяльність, виявили під час профілактичного відпрацювання території

У Дніпропетровській області правоохоронці припинили діяльність громадян, які в кіоску продавали сигарети без необхідних на те документів. У ході розглядів копи вилучили дві тисячі пачок контрафактних цигарок. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Як стало відомо, під час профілактичного відпрацювання території, поліцейські виявили кіоск, в якому торгували сигаретами з підробленою акцизною маркою. Незаконна діяльність велася у селищі Дніпровське Верхньодніпровського району.

"В результаті проведених заходів було виявлено кіоск, де реалізовували тютюнову продукцію без будь-яких документів. З кіоску вилучили дві тисячі пачок контрафактних цигарок іноземного виробництва та тютюнові вироби вітчизняних марок, які візуально мали підроблений акциз. За даним фактом складено адміністративний протокол за ст. 164 КУпАП ("Порушення порядку провадження господарської діяльності")", — розповіли в прес-службі главку поліції.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від 17 до 34 тисяч гривень з конфіскацією виготовленої продукції, а також виробничих знарядь і грошей, отриманих за збут.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі іноземний студент Металургійної академії в гуртожитку розбив вікна, порізав руки і кидався на людей з ножем. Як з'ясувалося, 24-річний молодик знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Фото: прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися