Вкрав телефон, а повернути намагався за винагороду: у Дніпрі затримали зухвалого грабіжника

Клієнт викрав у таксиста мобільний телефон, після чого попався в руки поліції

У Дніпрі чоловік вкрав у водія таксі мобільний телефон, а коли пропажа майна виявилася і із злодієм зв'язалися, він запропонував повернути вкрадену річ за грошову винагороду. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася вранці 18 грудня біля одного з підприємств у Шевченківському районі міста. Про крадіжку в поліцію повідомив сам водій таксі. Перед тим, як шофер виявив пропажу свого телефону, він привіз за адресою клієнта. Зв'язавшись через прохідну підприємства з громадянином, таксист попросив його повернути телефон, але той зажадав грошову плату в розмірі 1200 гривень.

"Коли чоловік вийшов (з підприємства, — ред.), то його разом з заявником зустрічали вже патрульні. Громадянин помітно занервував і викинув у кущі мобільний телефон. Його знайшли і водій таксі підтвердив, що це його власність. Пізніше чоловік пояснив, що таким чином хотів підзаробити грошей. На місце викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського району. Громадянина доставили у відділення поліції", — розповіли в прес-службі патрульної поліції області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі іноземний студент Металургійної академії в гуртожитку розбив вікна, порізав руки і кидався на людей з ножем. Як з'ясувалося, 24-річний молодик знаходився в стані алкогольного сп'яніння.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися