У Дніпрі 53-річну жінку за вбивство засудили до семи років в'язниці

Між жінкою та її співмешканцем розгорівся конфлікт на тлі випитого алкоголю

У Дніпрі за вбивство співмешканця засуджено 53-річну жінку. За ґратами вона проведе сім років. Подія трапилася ще в серпні цього року, проте судовий розгляд закінчився лише зараз, повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Так, подія трапилася у серпні 2019 року. Між жінкою та її співмешканцем розгорівся конфлікт на тлі випитого алкоголю. Не впоравшись з емоціями, жінка взяла ніж і вдарила ним чоловіка у грудну клітку. Від отриманого поранення потерпілий помер.

Свою провину жінка визнала повністю. Суд засудив її до семи років позбавлення волі.

"Вироком Красногвардійського районного суду Дніпропетровська 53-річну громадянку визнано винною у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України ("Умисне вбивство")", — повідомили в прес-службі прокуратури.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, в одній з електричок в Дніпрі пограбували хлопця. Грабіжники бризнули в обличчя з газового балончика, побили і забрали особисті речі. Про подію в поліцію повідомила жінка, яка працює на залізничному переїзді. За її словами, до неї за допомогою звернувся хлопець, якого побили та пограбували невідомі.

Прибувши на місце події, правоохоронці опитали потерпілого, який розповів, що мобільний телефон і гроші в нього забрали три чоловіки і жінка. Після чого вони виштовхнули його на найближчій станції, а самі зникли в невідомому напрямку.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися