У Дніпропетровській області жінка впала у льох: на допомогу прийшли рятувальники

З льоха жінка не могла вибратися самостійно через травму ноги

У Дніпропетровській області сьогодні, 19 грудня, рятувальники допомогли вибратися з льоху 76-річній жінці. Пригода сталася близько 6:00 у Петропавлівському районі. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, впавши в льох, який знаходився на території житлового будинку, жінка не могла самостійно з нього вибратися через травми ноги.

"По прибуттю до місця події, рятувальники встановили, що жінка 1943 року народження впала у льох, який розташований в житловому будинку та не може піднятися у зв'язку з травмуванням ноги. Співробітники ДСНС з допомогою м'яких нош підняли потерпілу на поверхню та передали працівникам медичної служби, які встановили попередній діагноз — "забій колінного суглобу лівої ноги", — повідомили в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі відбулися дві серйозні пожежі, в результаті яких одна людина загинула, ще одна отримала опіки.

Перша пожежа сталася о 4:40 на проспекті Дмитра Яворницького у Соборному районі міста — горіла квартира в багатоповерховому будинку. Вже на місці рятувальники дізналися, що вогонь спалахнув на п'ятому поверсі шестиповерхового будинку. Вогонь знищив домашні речі та пошкодив меблі. Під час гасіння вогнища рятувальники знайшли тіло 91-річного чоловіка.

Ще один вогонь спалахнув близько 6:00 на вулиці Шмідта в квартирі на дев'ятому поверсі. В результаті пожежі постраждав 36-річний чоловік.

Фото: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися