У Дніпрі водій БМВ їздив з підробленими документами

Патрульні виявили у водія, ймовірно, підроблені документи

Учора вдень екіпаж зупинив на Січеславській Набережній автомобіль BMW. За кермом перебував чоловік. Він надав інспекторам на перевірку документи. Поліцейські помітили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію патрульної поліції Дніпропетровщини.

Також, перевіривши ідентифікатор автомобіля, інспектори виявили на ньому сліди механічного втручання.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Усі деталі справи з’ясовує слідчий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі містянам нагадали про заборону напередодні Великодня

Проспект Богдана Хмельницького у Дніпрі. "Стихійка" зі штучними квітами. Щорічно, напередодні Великодніх свят, міські служби нагадують: у Дніпрі діє заборона на продаж пластикової атрибутики. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Що буде тим, хто продає такі квіти і чому ввели заборону – читайте за посиланням.

Читайте також: Рейди у лісах проводять на Дніпропетровщині: що на контролі

28 квітня рятувальники Павлоградського районного управління Головного управління ДСНС України в області вийшли на інформаційне відпрацювання серед населення. Спілкувалися з відпочиваючими поблизу лісових масивів та наголошували на забороні розведення багать в лісі та випалювання сухостою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Разом з тим, вогнеборці попередили яка відповідальність чекає на паліїв сухої рослинності. Кожному співрозмовнику надзвичайники вручили інформаційні листівки та буклети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися