Вирвав з рук дитини телефон і втік: під Дніпром затримали зухвалого крадія

41-річний житель вкрав телефон, після чого спробував втекти, але його затримав свідок інциденту і викликав на місце копів

У Кривому Розі правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у пограбуванні 10-річної дівчинки: громадянин вкрав мобільний телефон і втік, однак далеко уйти йому не вдалося — його зупинили свідки злочину. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася 18 грудня в Покровському районі області. Місцевий 41-річний житель вирвав з рук дитини телефон, після чого спробував втекти, але його затримав свідок інциденту і викликав на місце злочину поліцію. Пізніше копи з'ясували, що громадянин раніше вже мав проблеми з законом.

"За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 ("Грабіж") КК України. В даний час проводяться слідчі дії. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність — позбавлення волі на строк до 4 років", — розповіли в поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці припинили діяльність громадян, які в кіоску продавали сигарети без необхідних на те документів. У ході розглядів копи вилучили дві тисячі пачок контрафактних сигарет.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися