У Дніпрі на Набережній зіткнулися два легковики: є постраждалі

За попередньою інформацією, аварія трапилася через те, що Mercedes не пропустив Ford

У Дніпрі на Січеславської Набережній сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися два легковики. В аварії постраждали дві людини. Про це журналісту порталу "Дніпро.Коментарі" повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася сьогодні, 19 грудня, близько 9:30 на перехресті вулиць Половицька і Січеславської Набережної. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що зіткнулися автомобілі Ford і Mercedes. За попередньою інформацією, аварія сталася, коли Mercedes повертав на вулицю Половицьку — водій не пропустив Ford, який рухався йому назустріч, в результаті чого сталося зіткнення.

"Водій та пасажир автомобіля Ford отримали травми. Водія доставили в міську лікарню №9, а пасажира — в 16-ю лікарню. На місці працював слідчий по ДТП", — розповіли нам в прес-службі патрульної поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі", що у Дніпрі чоловік вкрав у водія таксі мобільний телефон, а коли пропажа майна виявилася і із злодієм зв'язалися, він запропонував повернути вкрадену річ за грошову винагороду.

Фото: Інформатор



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися