Горіла техніка і будівельні матеріали: в Дніпрі палав ангар на площі 350 "квадратів"

Гасінням вогнища займалися кілька пожежних машин

У Дніпрі ввечері 19 грудня сталася масштабна пожежа: горів склад ангарного типу з будівельними матеріалами. Площа загоряння склала 350 "квадратів", повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася близько 19:20 на вулиці Миколи Руденка в Центральному районі міста. На місце пожежі одразу прибуло кілька пожежних машин. Рятувальники з'ясували, що горить ангарне приміщення з будівельними матеріалами, технікою та автомобілями.

"Горіли будівельні матеріали в складському приміщенні, знищено вантажний автомобіль з маніпулятором, стаціонарний бетононасос. Загальна площа пожежі склала 350 квадратних метрів. Загиблих та травмованих немає. Пожежу вдалося локалізувати о 20:30 і повністю ліквідувати в 21:41", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

Причини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі, крім двох пожеж, що сталися в житлових квартирах, загорівся також і покинутий вагон поїзда. У результаті пожежі повністю згорів вагон зсередини. Крім того, після гасіння вогнища пожежники виявили тіло жінки — на вигляд їй близько 30 років.

Фото: прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися