В тиждень продавали 1,5 кілограма метамфетаміну: у Дніпрі затримали банду наркоторговців

Грам наркотику коштував 700—800 гривень

У Дніпрі правоохоронці затримали організаторів злочинної банди, яка займалася збутом наркотичних речовин в особливо великих розмірах. Незаконним бізнесом займалися місцеві жителі 28 і 37 років. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, в злочинну схему організатор наркобізнесу втягнув свого брата, який в одному із сіл області виготовляв метамфетамін. Ще кілька людей займалися розповсюдженням наркотиків. В тиждень наркоторговці реалізовували на території області 1,5 кілограма речовини. При цьому грам наркотику коштував 700800 гривень.

Згодом правоохоронці провели 10 санкціонованих обшуків у місцях проживання учасників банди, а також за адресами збуту речовин.

"У організатора злочинного бізнесу виявили сліп-пакети з кристалічною речовиною і згорток з подрібненою речовиною, попередньо — метамфетаміном і марихуаною. В його автомобілі виявлено майже 95 тисяч гривень, чорнові записи, мобільні телефони та посвідчення, схоже на службове посвідчення працівника поліції, а також кілька державних номерних знаків. Сам транспортний засіб, номери на якому не збігалися з зазначеними в техпаспорті, доставили на штрафмайданчик", — розповіли в прес-службі Національної поліції області.

Крім того, у ще одного учасника угруповання вилучили 62 тисячі гривень, зброю, пристосування для вживання наркотиків і фейковое посвідчення працівника поліції.

За фактом незаконної діяльності було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засіб, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Якщо в суді буде доведена вина підозрюваних, за ґрати вони відправляться на строк до 10 років з конфіскацією майна.

rcHJNHe01SUptSmQLSzvRUnMw.jpg

8VuTJXlAYJlDPlde0VFCGiT-0.jpg

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в місті три людини побили, пограбували, а також насильно посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку місцевого жителя селища Мирне.

Фото: прес-служба Нацполиции області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися