У Дніпропетровській області судили "героїню" пропагандистських ЗМІ

Жінка неодноразово була героїнею пропагандистських сюжетів, що транслюються на тимчасово окупованих територіях

У Павлоградському районному суді Дніпропетровської області генеральна прокуратура України довела участь в терористичний організації жінки, яка займалася навчанням бійців так званої "ДНР". Про це повідомили в прес-службі ГПУ.

Так, жінка, яку в пресі називають Світланою Дрюк, неодноразово була героїнею пропагандистських сюжетів, що транслюються на тимчасово окупованих територіях Донецької області.

"Обвинувачена, у якості "заступника начальника штабу 11 Дунайсько  Єнакіївського полку 1 армійського корпусу народного ополчення так званих ДНР", підбирала та навчала добровольців з метою участі у бойових діях проти Збройних Сил України. Вказана особа неодноразово висвітлювалась ЗМІ незаконних збройних формувань терористичної організації "ДНР", як приклад жінки-військовослужбовця. Її постать стала прототипом героя фільму "Ополченка", — розповіли в прес-службі генеральної прокуратури України.

Обвинувачена визнала провину і повідомила про діяльність більше ніж 20 російських військових, які перебували на території Донецької області і брали участь у бойових діях проти України.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області під суд відправили чиновницю міської ради, яка через свою халатностіь заподіяла державі збитки в розмірі одного мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися