У Дніпрі чоловік після новорічного корпоративу гуляв по місту в нижній білизні

Громадянин пояснив поліцейським, що гуляв на корпоративі, однак що з ним сталося далі, він не пам'ятає

У Дніпрі правоохоронці повернули додому чоловіка, який після новорічного корпоративу вирішив прогулятися по місту в нижній білизні. До того ж, святкування виявилося настільки гучним, що громадянин не пам'ятав, що з ним відбувалося раніше. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, про те, що трапилося, на лінію "102" повідомили місцеві жителі, які побачили на проспекті Слобожанському чоловіка — він ходив по вулиці в нижній білизні. Пізніше громадянин пояснив поліцейським, що гуляв на корпоративі, однак що з ним сталося далі, він не пам'ятає.

"Правоохоронці встановили особу громадянина і з'ясували, що близькі вже почали бити на сполох і повідомили в поліцію, що не можуть знайти свого родича. Чоловік сказав, що жертвою злочину не став, його життю і здоров'ю нічого не загрожує. Громадянина доставили у відділення поліції і повідомили рідним про його місцезнаходження", — розповіли в прес-службі поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі тривають перевірки ялинкових базарів. Зараз в різних районах міста діють 162 офіційні точки продажу. Всі незаконні пункти закривають, а товар конфіскують.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися