Зеленський призначив нового голову Новомосковської держадміністрації

Посаду обійняв колишній керуючий справами виконкому Індустріальної райради Дніпра Михайло Вишневський

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 5 грудня, призначив нового голову Новомосковської районної держадміністрації Дніпропетровської області — ним став Михайло Вишневський. Відповідний указ вийшов на сайті глави держави.

"Призначити Вишневського Михайла Володимировича головою Новомосковської районної державної адміністрації Дніпропетровської області", — повідомляється на сайті.

Зазначимо, що раніше посаду обіймав Олександр Чечеленко. За інформацією преси, Вишневський до призначення був керуючим справами виконкому Індустріальної районної ради Дніпра. У декларації вказано, що він зареєстрований у Підгородньому, має дві машини однієї марки: Toyota Camry 2007 і 2019 років випуску. Він також задекларував 1,42 млн гривень готівки.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський призначив Сергія Демедюка заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони. Раніше Сергій Демедюк очолював департамент кіберполіції Національної поліції України, а також був головою управління боротьби з кіберзлочинністю МВС. У поліції Демедюк служив на посаді генерала 3-го рангу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися