У Дніпрі 58-річну жінку засудили до семи років в'язниці за жорстоке вбивство чоловіка

Між чоловіком і його дружиною виникла сварка. Не впоравшись з емоціями, 58-річна жінка до смерті побила чоловіка

У Дніпрі місцева жінка в стані алкогольного сп'яніння шваброю вбила чоловіка. За це суд засудив її до семи років позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Як стало відомо, подія сталася ще у червні 2016 року. Між чоловіком і його дружиною виникла сварка. Не впоравшись з емоціями, 58-річна жінка, яка перебуває у стані алкогольного сп'яніння, завдала громадянину близько 10 ударів кулаками та дерев'яною шваброю по голові і тілу. В результаті чого чоловік помер.

"Вироком Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська, 58-річна громадянка визнана винною у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України ("Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого")", — повідомили в прес-службі прокуратури.

За ґратами жінка проведе сім років.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області поліцейські затримали чоловіка, який на території гаражного кооперативу відкрив вогонь з пістолета. Подія трапилася в Кам'янському. Про стрілянину на лінію "102" повідомили місцеві мешканці, які почули звуки пострілів. Негайно на місце приїхали правоохоронці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися