У Дніпрі дітям безкоштовно показують новорічні вистави

Крім перегляду постановок, діти танцюють, грають і читають вірші, за які їм вручать солодкі подарунки

У Дніпрі 19 грудня відбувся перший спектакль в рамках проекту "Народна філармонія". Постановку "Холодне серце королеви" побачило близько 250 дітей. Про це повідомили у прес-службі Дніпровськой міськради.

Так, захід відбувся в культурному центрі "Іскра" в селищі Таромське. На виставу прийшло близько 250 дітей. Крім перегляду постановки, діти читали вірші, танцювали і грали. Крім того, святий Миколай вручав їм солодкі подарунки.

тартував заключний етап проєкту "Народна філармонія" цього року. Вперше ми запустили низку новорічних вистав саме для дітей. Символічним є також те, що перша казка стартувала у День святого Миколая. Діти чекають з нетерпінням на це свято та на подарунки. Тож ми не залишилися осторонь та підготували для малечі солодкі сюрпризи. Наша мета  подарувати маленьким і дорослим дніпрянам з віддалених районів міста відчуття свята", — розповів начальник управління культури департаменту гумполитики Дніпровського міськради Євген Хорошилов.

Зазначимо, що показувати вистави дорослим і дітям будуть включно до 25 грудня. З програмою заходів можна ознайомитися на офіційному сайті "Народної філармонії".

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в нашому місті до новорічних свят підготували понад 300 різноманітних заходів.

Фото: прес-служба Дніпровської мерії



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися