Календарна зима в Дніпрі: як ходить громадський транспорт після першого снігу

Перший сніг не приніс з собою якихось глобальних незручностей — автобуси і маршрутки в місті ходять у штатному режимі

Ввечері 2 грудня всю територію Дніпропетровської області засипав перший сніг. Городяни з радістю почали його фотографувати і ділитися знімками в соціальних мережах. Між тим, календарна зима не стала для Дніпра проблемою і не створила транспортного колапсу.

Так, за словами голови профспілки автомобілістів і автоперевізників області Михайла Тонконогого, перший сніг не приніс з собою якихось глобальних незручностей — автобуси і маршрутки в місті ходять в штатному режимі.

"Затримка на початку ранкового піку була в районі зазначеної раніше цифри — до графіків додалося приблизно 20% часу. Спостерігався недовипуск за деякими маршрутами до 10% у зв'язку з невеликою метушнею, але зараз все в нормі, транспорт ходить в штатному режимі, із затримками максимум 1012% від графіка", — розповідає "Коментарям" Михайло Тонконогий.

Вторять йому і місцеві жителі, які, в цілому, залишилися задоволені тим, як вранці добиралися на роботу.

"На дорогах чисто, сніг розтанув. Є сльота на узбіччі, але неможливо пройти по тротуарах. Маршрутку чекала недовго. В принципі, все було, як зазвичай", — ділиться з нами дніпрянка Наталія Грищенко.

Зазначимо, що за інформацією синоптиків, сьогодні в Дніпрі очікується сніг з дощем. Повітря прогріється до двох градусів.

Фото: Інформатор

Джерело: Коментарі.Дніпро




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися