Під Дніпром затримали 68-річного чоловіка, підозрюваного в розбещенні 5-річної дитини

У Покровському районі Кривого Рогу чоловік скоїв з 5-річною дівчинкою дії сексуального характеру

У Дніпропетровській області поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється в розбещенні 5-річної дитини: 68-річний громадянин здійснював з дівчинкою дії сексуального характеру, повідомили в прес-службі Національної поліції в області.

Як стало відомо, про подію в поліцію повідомили батьки дитини. Вони розповіли, що в Покровському районі Кривого Рогу 68-річний чоловік скоїв з 5-річною дівчинкою дії сексуального характеру. Згодом правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного у злочині.

"Правоохоронці затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 156 ("Розбещення неповнолітніх") КК України.

Якщо в суді буде доведена вина підозрюваного, за ґрати він відправиться на строк до трьох років.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що у Павлоградському районному суді Дніпропетровської області генеральна прокуратура України довела участь в терористичний організації жінки, яка займалася навчанням бійців так званої "ДНР".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися