У Дніпропетровській області для дітей відкрили оновлену спортивну школу

Ремонт будівлі зробили вперше за 60 років

У Дніпропетровській області реконструювали дитячо-юнацьку спортивну школу №1 — в ній майже 300 дітей займаються футболом, гімнастикою, стріляниною, баскетболом і велотуризмом. Ремонт будівлі зробили вперше за 60 років. Про це повідомили в прес-службі обладміністрації.

Так, спортивну школу реконструювали в Марганці. Підрядники замінили покрівлю, вікна та двері, утеплили і перефарбували фасад. Крім того, всередині робочі оновили комунікації, душові та роздягальні, створили сучасний спортивний зал, а також літній майданчик для різних видів спорту.

"Оновлюємо інфраструктуру Дніпропетровщини: школи, садочки, лікарні по всій області. Серед пріоритетів — і спортивні об'єкти. Адже якісні умови для тренувань — один з головних чинників виховання здорового покоління", — зазначив голова Дніпропетровської обладміністрації Олександр Бондаренко.

Раніше портал "Дніпро. Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області в наступному році з'явиться новий патронний завод — працювати на ньому буде близько 300 осіб. Завод стане першим підприємством, яке буде побудовано з нуля в індустріальних парках області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися