В наступному році Дніпро побореться за титул "Культурної столиці України" і 25 млн гривень

Грошовий приз витратять на реалізацію культурних проектів в нашому місті

У Дніпрі тривають відкриті зустрічі-обговорення з питань участі міста у програмі Українського культурного фонду на отримання офіційного титулу "Культурної столиці України-2020" та гранту в 25 млн гривень на реалізацію проектів. На цей раз провели обговорення з представниками різних національно-культурних товариств, повідомили в прес-службі Дніпровського міськради.

Серед іншого на зустрічі погодили взаємодія з програмою "Культурна столиця" та департаментом гуманітарної політики. Головна мета — зробити так, щоб Дніпро отримав офіційне звання культурної столиці України.

"Тут зібралися люди, які додають різноманітність культурного життя нашого міста. Цією зустріччю ми запросили національно-культурні товариства до діалогу, більш тісної співпраці, в тому числі і до підготовки заявки на участь Дніпра у згаданій програмі, зокрема формування портфеля ініціатив. Тому підготовчий процес активно триває, будемо зустрічатися ще з іншими представниками тих секторів, які мають відношення до культурної політики Дніпра, виробництва культурного продукту", — зазначив начальник управління культури департаменту гумполитики Дніпровського міськради Євген Хорошилов.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі тривають перевірки ялинкових базарів. Зараз в різних районах міста діють 162 офіційні точки продажу. Всі незаконні пункти закривають, а товар конфіскують.

Фото: прес-служба Дніпровського міськради



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися