Ялинка і святий Миколай у маршрутці: як в Дніпрі автоперевізники дивують городян

За читання віршів і спів пісень можна отримати смачний подарунок

У Дніпрі автоперевізники повним ходом готуються до Нового року: в одних міських маршрутках вони встановили ялинки, а в інших — дарують городянам подарунки.

Так, глава автомобілістів та автоперевізників області Михайло Тонконогий цілий день їздив на автобусі і вітав городян зі святом. Для цього він навіть одягнувся в новорічний костюм і не забув прихопити з собою подарунки для дітлахів.

ьогодні (25 грудня, — ред.) ми катаємося на "автобусах мрії" по маршруту №38. Хто буде їхати на цих автобусах з дітьми, шукайте святого Миколая, розповідайте віршик або співайте пісеньку і отримуйте подарунки", — написав на своїй сторінці в соцмережі Михайло Тонконогий.

Ще один оригінальний сюрприз городян чекає в маршрутці №62 — в салоні водій встановив і прикрасив головний символ Нового року. Що вже говорити, ялинка дійсно вписалася в загальний "інтер'єр" і дарує гарний настрій на цілий день. Зазначимо, що місцеві жителі не упускають можливості і діляться фотографіями сосни в соціальних мережах.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі в ніч з 31 грудня по 1 січня на проспекті Дмитра Яворницького буде обмежено рух. Пов'язано це з проведенням святкових заходів в районі центральної міської ялинки.

Фото: facebook.com/mtonkonogyi



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися