У Дніпрі очікується сильний туман: автомобілістів просять бути уважними на дорозі

Видимість на дорозі складе 100—300 метрів

У Дніпропетровській області сьогодні, 27 грудня, очікується сильний туман. У зв'язку з чим пішоходів і автомобілістів закликають бути більш уважними на дорозі. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Так, на всій території області збережеться погана погода — видимість на дорозі складе 100300 метрів. Крім того, очікується невеликий дощ.

"Хмарна погода. Вночі без істотних опадів, у Дніпрі та місцями по області туман, вдень — невеликий дощ. Вітер західний, 510 м/с. Температура повітря по області протягом доби становитиме 27 градусів тепла, по місту вночі 24 гардуса тепла, вдень 46 тепла", — відзначили в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що патрульні поліцейські акцентують: під час туману або дощу автомобілістам в першу чергу необхідно знизити швидкість — вона повинна бути в два рази менше, ніж довжина видимої дороги.

"Наприклад, при видимості в 20 метрів, швидкість повинна бути не більше 10 км/ч. Їдьте спокійно. Намагайтеся обійтися без обгонів і випереджень. Тримайте дистанцію. І чим більше вона буде, тим краще. Позначте себе. Увімкніть ближнє світло фар. Ідеальним буде наявність противотуманок. Але за умови, що вони правильно встановлені і оптимально відрегульовані", — повідомили в прес-службі патрульної поліції області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися