Під Дніпром поліція провела зачистку будівлі і затримала "небезпечних злочинців"

На щастя, нічого серйозного не сталося — поліція проводила навчання

У Дніпропетровській області правоохоронці затримали небезпечних злочинців, зачистили приміщення і оглянули автомобіль з метою виявлення зброї. Все це було частиною навчань з відпрацювання тактики і координації дій копів. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Так, навчання проходили на полігоні, де спецпідрозділ поліції був максимально наближений до реальних ситуацій, що відбуваються на вулицях нашої області.

оліцейські відпрацювали зупинку автомобіля, затримання злочинців, огляд транспортного засобу з метою виявлення зброї. Також однією з умов навчань було "зачистити" приміщення від умовних зловмисників та звільнити заручника. Головним акцентом стала спільна та скоординована робота поліцейських, вміння працювати у невеликих групах. Поліцейські відділу аеропідтримки патрульної поліції зафіксували всі дії поліцейських аерофотозйомкою. Це дозволить проаналізувати проведені навчання, виявити можливі недоліки", — розповіли в Нацполиции.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці проводять перевірки за фактом неналежного виконання медичними працівниками своїх професійних обов'язків. Так, в одній з лікарень Кам'янського з 17 по 19 грудня проводилися хірургічні операції із застосуванням певного препарату. Згодом у семи пацієнтів, які проходили медичні процедури, погіршився стан здоров'я.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися