Ланцюгова реакція і паралізований рух: у Дніпрі відбулося масштабне ДТП

Спочатку легковик Volvo в'їхав в Ford, який стояв на світлофорі. Удар призвів до ланцюгової реакції

У Дніпрі вранці 5 грудня сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися відразу чотири автомобілі. Рух на місці аварії був паралізований. Про це виданню "Дніпро.Коментарі" повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася на вулиці Набережна Заводська: там зіткнулись автомобілі Volvo, Opel, Ford і ВАЗ. За словами патрульних, які поспілкувалися з учасниками аварії, спочатку легковик Volvo в'їхав в Ford, який стояв на світлофорі. Удар призвів до ланцюгової реакції.

"Аварія призвела до зіткнення з автомобілем Opel і ВАЗ, в якому перебувала пасажир 1993 року народження. ДТП призвело до механічного пошкодження та заподіяння матеріальних збитків всім учасникам аварії. Водії претензій по частині алкогольного або наркотичного сп'яніння один до одного не мають", — розповіли нам в прес-службі патрульної поліції області.

На місці чергувала швидка допомога. На щастя, в аварії ніхто не постраждав. В причинах аварії буде розбиратися слідчий по ДТП.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що під Дніпром фура, навантажена металом, злетіла на узбіччя і перекинулася. Автомобіль всю ніч пролежав на "боці", а його водієві довелося грітися в негоду підручними засобами.

Фото: Інформатор


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися