У Дніпрі з 3 січня подорожчає проїзд у громадському транспорті

Подорожчання проїзду в автобусах дозволить поліпшити якість проїзду і перейти на автомобілі великої місткості

В Дніпрі з перших чисел 2020 року подорожчає проїзд у громадському транспорті: замість звичних чотирьох гривень за електротранспорт і семи гривень за маршрутки, городянам доведеться платити шість і вісім гривень. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав завідувач сектором контролю та моніторингу договірних зобов'язань департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Іван Васючков.

Так, вартість проїзду в міських автобусах та електротранспорті збільшиться вже з 3 січня. Відповідне рішення було прийнято виконкомом міськради Дніпра 17 грудня. При цьому вартість проїзду збільшиться не скрізь. Винятком стануть маршрутки №11, №85, №77, №90, №108, №141 і №177.

У мерії пояснюють: подорожчання проїзду в автобусах, зокрема, дозволить поліпшити якість проїзду і перейти на автомобілі великої місткості.

"На громадських слуханнях навесні 2019 роки, які передували прийняттю рішення про підняття тарифу до 8 гривень, основною претензією від жителів міста була якість перевезень, автобуси малої місткості. У серпні 2019 ми запустили операцію "смерть маршруткам", результати якої можна побачити вже сьогодні понад 70 автобусів великої місткості з'явилося на маршрутах міста. Навіть тих, де їх до цього ніколи не було", — зазначає Іван Васючков.

Крім того, за словами Васючкова, в першому кварталі 2020 року міські маршрути поповняться ще практично сотнею нових автобусів великої місткості.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в стінах Дніпровської мерії відбулося останнє в цьому році засідання народних обранців. За півтори години народні обранці встигли вдосталь подискутувати і прийняти ряд важливих для міста змін.

Фото: М. Журавель, Дніпро.Коментарі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися