Незвична для нас погода: у Дніпрі під кінець грудня засніжить

Виходячи на вулицю, дніпрянам краще брати парасольки і не втрачати пильність на дорозі

Під кінець 2019 року в Дніпрі піде сніг. Так, за інформацією синоптиків, завтра, 29 грудня, в нашому місті очікується сніг з дощем. Про це повідомляється на сайті українського гідрометцентру у Дніпропетровській області.

Завтра дніпрянам, виходячи з дому, доведеться брати з собою парасольки. Синоптики передають на неділю сніг з дощем. Повітря вдень прогріється до чотирьох градусів. У понеділок, 30 грудня, яких-небудь істотних опадів не передбачається, температура повітря вдень підніметься до двох градусів. А ось 31 грудня та 1 січня очікується мокрий сніг. Температура повітря становитиме два градуси тепла.

"Враховуючи, що від такої погоди ми відвикли, і чекаючи невелике зниження температури повітря, будьте максимально обережні на вулиці, на дорогах і тротуарах. Не пускайте своїх старших в магазин або поліклініку одних, супроводжуйте їх, самі в пошуках подарунків і покупок обов'язково надіньте що-то з капюшоном. Бо нести ще і парасольку в руках буде незручно", — радить синоптик Наталя Діденко.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що рятувальники Дніпропетровської області в період Різдвяних свят переходять на посилений режим роботи. В області цілодобово чергуватимуть 470 пожежних і 120 одиниць спецтехніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися