Порізав обличчя перехожим і плювався в копів: під Дніпром на вокзалі затримали буяна

Поліцейським громадянин повідомив, що у нього відкрита форма туберкульозу і став у них плюватися

У Кривому Розі на залізничному вокзалі поліцейські затримали місцевого жителя, який кидався на перехожих з ножем. Так, громадянин, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, наніс ножові поранення обличчя чоловікові і жінці. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Кривого Рогу.

Втихомирити громадянина, який кидався на людей, приїхав наряд поліції. Вже на місці копи з'ясували, що буян — 50-річний місцевий житель. Він повідомив поліцейським, що у нього відкрита форма туберкульозу і став у них плюватися.

"Щоб чоловік не завдав шкоди собі та оточуючим, інспектори застосували до нього фізичну силу і наручники. Постраждалим поліцейські надали першу домедичну допомогу. Від госпіталізації вони відмовилися. Для подальшого розгляду по справі на місце викликали слідчих Довгинцівського відділення поліції і передали їм правопорушника", — зазначили в патрульній поліції Кривого Рогу.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі на водія таксі напали невідомі, побили його, вкрали мобільний телефон і зникли в невідомому напрямку.

За попередньою інформацію, близько 10 осіб, які перебувають у нетверезому стані, вибігли на дорогу і перекрили проїжджу частину. Водій обурився діями невідомих, а ті, у свою чергу, накинулися на автомобіль, витягли з нього водія, побили його і вкрали мобільний телефон. Крім того, вони наносили удари і по машині — об неї вони, згодом, навіть розбили чайник.

Фото: facebook.com/kr.patrolpolice.gov.ua



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися