У Дніпрі копи затримали нетверезих чоловіків, які вкрали символ Нового року

Чоловіки спочатку купили дві ялинки, а потім ще дві вкрали

Чим ближче Новий рік, тим більше у дніпрян незвичайних, екстравагантних бажань. Так, до правоохоронців звернувся чоловік, який заявив про те, що у нього вкрали кілька ялинок. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, в поліцію звернувся реалізатор ялинок, який розповів правоохоронцям, що у нього вкрали кілька зелених красунь. На місце події прибув наряд поліції.

"На місці реалізатор розповів, що чотири людини спочатку придбали у нього дві ялинки, а потім взяли ще дві, завантажили в машину і поїхали не розрахувавшись. Він сказав, що злодії були в нетверезому стані і пересувалися на автомобілі ВАЗ. Отримавши прикмети, патрульні зайнялися пошуками", — повідомили в прес-службі патрульної поліції області.

Через час копи виявили автомобіль, в якому знаходилося двоє підозрюваних. При цьому водій авто мав ознаки алкогольного сп'яніння. Примітно, що громадянин знаходився в машині без водійського посвідчення.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а чоловіків затримали і доставили в Чечеловское відділення поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі поліцейські затримали громадян, які вночі в центральному районі міста намагалися вкрасти кабель. Зробити це їм не вдалося завдяки пильним місцевим жителям.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися