Яскравий одяг та план: у Дніпрі поліцейські розповіли, що робити батькам, якщо загубилась їх дитина

Необхідно розповісти дитині, як поводитися в екстрених ситуаціях і переконатися в тому, що вона знає свою персональну інформацію

У Дніпрі поліцейські повернули мамі зниклу дитину. Так, подія трапилася, коли жінка гуляла зі своїм 6-літнім хлопчиком в центрі міста — в якийсь момент дитина зникла з поля її зору. Самостійно розшукати малюка не вдалося, тому схвильована жінка звернулася до правоохоронців.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області, знайти дитину вдалося через кілька — вона стояла та плакала. Правоохоронці поспілкувалася і заспокоїли хлопчика, а потім зв'язалися з жінкою і передали їй дитину.

Копи пояснюють, що самостійно знайти батьків зниклому чаду буде складно, тому потрібно дотримуватись заходів безпеки: перед виходом на вулицю, одягнути дитину в яскравий одяг  так його буде простіше знайти в натовпі, а також скласти з дитиною план прогулянки і домовитися про місце, де ви зустрінетеся, якщо дитина загубиться. Крім того, необхідно розповісти дитині, як поводитися в екстрених ситуаціях і переконатися в тому, що вона знає свою персональну інформацію (ім'я, прізвище, домашню адресу, імена батьків та їх мобільні телефони).

У випадку ж, якщо дитина вже загубилася, необхідно відразу звертатися в поліцію.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що рятувальники Дніпропетровської області в період Різдвяних свят переходять на посилений режим роботи. В області цілодобово чергуватимуть 470 пожежних і 120 одиниць спецтехніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися