Володимир Зеленський привітав українців з Новим роком і побажав їм поважати один одного

Глава держави побажав землякам вірити в краще майбутнє, поважати один одного і Україну

Президент України Володимир Зеленський вперше у статусі глави держави привітав українців з Новим роком. У 13-хвилинному ролику він традиційно розповів про успіхи нашої країни в минулому році, а також побажав землякам вірити в краще майбутнє, поважати один одного і Україну. Відповідне звернення глава держави опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Давайте пам'ятати, що любити Україну  означає любити всіх українців. В якому б куточку нашої країни вони не народилися. З Новим роком, країна", — написав глава держави.

Примітно, що в ролику також взяли участь популярні вітчизняні зірки шоу-бізнесу, які представляли ті чи інші міста України. Дніпро, зокрема, представляв комік Ігор Ласточкін.

Привітання президента в прямому ефірі транслювали центральні канали країни. Його слова також завідомо з'явилися в соціальних мережах.

Редакція видання "Дніпро.Коментарі" приєднується до привітання гаранта і бажає читачам у 2020 році нових звершень, великого щастя, як можна більше посмішок, професійних звершень та міцного здоров'я вам, вашим рідним і близьким, а також усім українцям.

З Новим роком!

До речі, у Дніпрі в ніч з 31 грудня по 1 січня на проспекті Дмитра Яворницького буде обмежено рух. Пов'язано це з проведенням святкових заходів в районі центральної міської ялинки. Так, рух буде обмежено на ділянці від вулиці Воскресенської до вулиці Михайла Грушевського. Відповідне перекриття буде і 6 січня з 18:00 до 22:00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися