У новорічну ніч у центрі Дніпра зібралося понад 7 тисяч осіб: їх розважали Ткач і Діди Морози

Городяни взяли участь у флешмобі, смачно перекусили, а також отримали цінні подарунки

Новий рік на головній площі Дніпра зустріли понад 7,5 тисяч осіб. Для них влаштували запальний концерт, розіграш призів та дискотеку. На території новорічного городска також працювала вулична кухня, на якій бажаючі могли смачно поїсти.

Як повідомили в прес-службі Дніпровського міськради, святковий настрій городянам створювали популярні українські провідні Юрій Ткач Юлія Лущинская. На сцені, яка встановлена біля головної ялинки міста — на площі Героїв Майдану, виступили композитор і піаніст Євген Хмара, а також симфонічний оркестр і Dj Sergey Line.

"Впродовж ночі на території новорічного містечка виступали аніматори, там відбувся майстер-клас "Танці з зірками", а Діди Морози взяли участь у флешмобі. Новорічне містечко у центрі буде працювати всі свята. Так, 6 січня з 18:00 дніпрян чекає святкова програма, головний гість якої — Олег Скрипка та "Le Grand Orchestra", а 7 січня з 19:00 тут будуть показувати вертеп-мюзикл", — розповіли в прес-службі Дніпровського міськради.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський вперше у статусі глави держави привітав українців з Новим роком. У 13-хвилинному ролику він традиційно розповів про успіхи нашої країни в минулому році, а також побажав землякам вірити в краще майбутнє, поважати один одного і Україну.

Фото: Інформатор



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися