Запропонували взяти кредит у банку: у Дніпрі копи затримали банду злочинців

Погрожуючи зброєю та фізичною розправою, злочинці вимагали у городян гроші

У Дніпрі правоохоронці затримали учасників злочинної банди. Погрожуючи городянам фізичною розправою і знищенням їх майна, злочинці вимагали у потерпілих гроші. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, 13 листопада злочинці насильно посадили в автомобіль місцевого жителя Петропавлівського району і під загрозою пістолета вимагали у нього 50 тисяч гривень. Чоловік сказав, що таких грошей у нього немає. Однак вимагачі не розгубилися і запропонували йому взяти кредит у банку. Згодом громадянин, під тиском злочинців, все ж погодився на їхні умови. Затримати злочинців копам вдалося під час передачі частини суми.

"У ході розслідування поліцейські встановили, що до вимагання грошей причетні двоє місцевих жителів Першотравенська 25 і 32 років. Членів злочинної групи затримали 4 грудня у ході спецоперації на вулиці Воскресенськії в Дніпрі. Нині чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Фігурантам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 189 ("Вимагання") КК України, яка передбачає від 3-х до 7 років позбавлення волі", — розповіли в прес-службі Нацполиции.

Зараз правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до злочинів, а також людей, які стали жертвами вимагачів.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі правоохоронці затримали організаторів злочинної банди, яка займалася збутом наркотичних речовин в особливо великих розмірах. Незаконним бізнесом займалися місцеві жителі 28 і 37 років.

Фото / відео: прес-служба Національної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися