У Дніпропетровській області в першу добу 2020 року народилося 88 нових жителів

В пологових будинках області побачили світ 45 хлопчиків і 43 дівчинки

За дві доби 2020 року в Дніпропетровській області з'явилося на світ 88 нових жителів. Майже порівну хлопчиків і дівчаток. Про це повідомили в департаменті охорони здоров'я обладміністрації.

"На новорічні свята в пологових будинках області панує робоча атмосфера. Вже о 15:00 у першому обласному перинатальному центрі з'явився на світ перший новонароджений 2020 року. Всього за новорічну ніч в області народилося з десяток малюків", — розповіла головний акушер-гінеколог області Катерина Каїра.

За дві доби — з 31 грудня по 2 січня — в пологових будинках області побачили світ 45 хлопчиків і 43 дівчинки. Жінки народжували майже у всіх куточках області, крім Жовтих Вод, Покрови і Апостолового.

Відзначимо, що всього в 2019 році в акушерських стаціонарах Дніпропетровської області з'явилися на світ більше 22,5 тисяч дітей.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що опалення для дніпрян стане на 30% дешевше. Так, у квитанціях, які прийдуть городянам у грудні, ціна за тепло буде до тисячі гривень менше, ніж у минулому році. Зниження тарифу стало можливо завдяки прийнятому нещодавно в Кабінеті міністрів України рішенню про зменшення суми у квитанції за тепло до 30%. Серед міст, які почали переглядати тарифи, більше всіх досяг успіху Дніпро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися