В Дніпрі з сьогоднішнього дня дорожчає проїзд у громадському транспорті

Тепер городянам за поїздку в автобусі доведеться заплатити вісім гривень, а за поїздку в електротранспорті — шість

В Дніпрі з 3 січня дорожчає проїзд у громадському транспорті: тепер городянам за поїздку в автобусі доведеться заплатити вісім гривень, а за поїздку в електротранспорті — шість. Про те, що з перших чисел 2020-го підвищиться вартість перевезень, заздалегідь попереджав Дніпровський міська рада — в маршрутках навіть були розвішані оголошення про зміну вартості.

Примітно, що ціна зміниться не на всіх маршрутах: в автобусах №11, №85, №77, №90, №108, №141 і №177 їздити городяни зможуть за старою вартістю в сім гривень.

За словами можновладців, подорожчання проїзду в автобусах, зокрема, дозволить поліпшити якість проїзду і перейти на автомобілі великої місткості. Однак не всі городяни згодні з ініціативою, висловлюючи свою думку в соціальних мережах. Окрім іншого, їх турбує, що ціна за проїзд зміниться навіть в автобусах, які їздять по короткому маршруту — наприклад, в автобусах №136-а, що курсують від автостанції "Новий центр" до ДК "Шинника".

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який 1 січня "замінував" вокзал. Повідомлення про можливий вибух він залишив без яких-небудь причин. Так, в поліцію зателефонував 48-річний місцевий житель і заявив, що на території Центрального вокзалу знаходиться бомба. На місце одразу виїхали медики, рятувальники, правоохоронці та кінологи з собаками. Обстеживши вокзал, ніяких небезпечних для життя предметів вибухотехніки не виявили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися