У Дніпрі місцеві жителі зареєстрували петицію з відміною подорожчання вартості проїзду

За словами автора петиції, підвищення вартості проїзду — необгрунтовано

У Дніпрі місцеві жителі, стурбовані подорожчанням проїзду в громадському транспорті, на сайті місцевих петицій опублікували документ зі скасуванням збільшення вартості.

Так, у документі, опублікованому автором Юлією Казакової, йдеться про те, що підвищення вартості проїзду — необґрунтовано, адже в Україні нібито знижується вартість палива, а також у ціні не росте долар.

"Ми, жителі Дніпра, категорично проти необґрунтованого подорожчання вартості проїзду в міському транспорті. Ціна на паливо зменшилася, долар кожен день дешевшає. Це означає, що ціна на запасні частини теж зменшується, або залишається незмінною. Для подорожчання вартості проїзду немає жодних передумов", — сказано в петиції.

Примітно, що з 1000 необхідних підписів, вже вдалося зібрати понад 600. До кінця збору голосів залишилось 89 днів.

Відзначимо, що тепер дістатися з однієї частини міста в іншу в автобусі городянам буде коштувати вісім гривень, а на електротранспорті — шість.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що подорожчання проїзду в автобусах дозволить поліпшити якість проїзду і перейти на автомобілі великої місткості. При цьому в першому кварталі 2020 року міські маршрути поповняться ще практично сотнею нових автобусів великої місткості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися