У Дніпрі нетверезий водій влаштував ДТП і врізався в бетонну огорожу

На перехресті водій BMW, перебуваючи на другорядній дорозі, не надав перевагу автомобілю Toyota

У Дніпрі вночі 3 січня сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися два легковики. В результаті чого один з автомобілів влетів в бетонну опору.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції області, аварія сталася на вулиці Каруни. Прибувши на місце події, копи з'ясували, що на дорозі зіткнулися автомобілі BMW і Toyota.

"Попередньо з'ясовано, що на перехресті водій BMW, перебуваючи на другорядній дорозі, не надав перевагу автомобілю Toyota та здійснив зіткнення, після чого продовжив рух та зіткнувся з бетонною плитою. На щастя, постраждалих в аварії немає. Під час спілкування, у чоловіка, який керував BMW, виявили ознаки сп'яніння. Водій пройшов тест, який показав вміст алкоголю в крові в 1,48 проміле", — розповіли в прес-службі поліції.

На місці працював слідчий по ДТП, який розбирався в усіх обставин події. На водія "німця" склали протокол за ст 130 Купап ("Керування авто у стані сп'яніння").

Раніше портал "Дніпро.Коментарі", що в Дніпропетровській області ввечері 1 січня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: водій, не впоравшись з керуванням, в'їхав у відбійник.

Фото: прес-служба патрульної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися