У Дніпрі городяни на Різдво зможуть випробувати алко-окуляри і дізнатися більше про роботу поліції

Городян чекають цінні подарунки, ігрові зони і поліцейський автомобіль

У Дніпрі городян запрошують відсвяткувати Різдво разом зі стражами порядку. Так, на заході, який організовує управління патрульної поліції, бажаючі зможуть весело провести час, дізнатися більше про роботу копів, а також отримати цінні подарунки. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Так, Різдво разом з городянами правоохоронці будуть святкувати вже третій рік поспіль. В цьому році діти зможуть побувати у поліцейському автомобілі і дізнатися, як працює гучномовець, сирена і рація. Вони також весело проведуть час на спеціально обладнаному дитячому майданчику, створеної з дорожніх конусів. Крім того, бажаючі зроблять пам'ятні знімки в фотозоні, а також випробують на собі алко-окуляри, щоб дізнатися, як небезпечно їздити за кермом у нетверезому вигляді.

Відзначимо, що на заході дніпряни також отримають цінні подарунки. Відбудеться свято 7 січня в 11:00 на проспекті Поля у районі Дніпропетровської обладміністрації.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися два легковики. В результаті чого один з автомобілів влетів в бетонну опору.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися