У Дніпропетровській області рятувальники зняли з дерева кішку "Кнопку" і звільнили голуба

Кішка сиділа на висоті третього поверху, а голуб застряг в евакуаційною драбиною

У Дніпропетровській області 5 січня рятувальники прийшли на допомогу до... кішці і блакитну. Пухнаста чотиринога по кличці "Кнопка" високо залізла на дерево, звідки сама злізти вже не змогла. У свою чергу пернатий виявився замкнений між другим і третім поверхом евакуаційної сходів. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Так, у неділю вранці на гарячу лінію рятувальників зателефонувала жінка, яка повідомила, що в Дніпрі на проспекті Олександра Поля, на дереві сидить кішка. Злізти з високої гілки вона не могла, тому на допомогу до чотириногої направили наряд ДСНС. По пожежній драбині до "Кнопці" рятувальник піднявся, взяв тварину на руки і спустив на землю до господині.

Друга історія порятунку розгорнулася в Кривому Розі. Там, у Довгинцівському районі, голуб застряг між поверхами на зовнішньою евакуаційною драбиною.

"Прибувши за вказаною адресою рятувальники побачили голуба, який бив крилами, намагаючись злетіти. Навколо лапки птиці була намотана мотузка, якою він зачепився за металеву решітку. Піднявшись по сходах, один з пожежних звільнив пернатого з пастки і відпустив на волю", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кривому Розі місцеві жителі та волонтери шукають матір новонародженої дитини. Малюка знайшли біля входу в під'їзд місцеві жителі — дівчинка лежала на підлозі, загорнувшись у старі речі.

Відео: прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися