У Дніпрі легковик на пішохідному переході збила дитину: батьки шукають свідків ДТП

До приїзду "швидкої" і поліцейських, хлопчик перебував без свідомості

У Дніпрі в кінці грудня сталося страшне ДТП. Так, на проспекті Богдана Хмельницького, в районі 12 Кварталу, легковик збив 8-річну дитину. Хлопчика у важкому стані госпіталізували в обласну дитячу лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

Як пише місцеве видання "Інформатор", подія трапилася ще 30 грудня. Дитина переходила дорогу по пішохідному переходу. У той час як кілька машин зупинилися, щоб пропустити школяра, водій автомобіля Opel не знизив швидкість і збив пішохода. До приїзду "швидкої" і поліцейських, хлопчик перебував без свідомості. Зараз же, за інформацією видання, школяр перебуває у відділенні нейрохірургії.

У соціальних мережах мама хлопчика Ольга Мінєєва просить свідків події поділитися будь-якою інформацією, яка допоможе встановити всі обставини події.

"Я мама хлопчика, якого 30 грудня збила машина на 12 Кварталі. Дуже прошу відгукнутися людей, які були свідками події. Будь ласка, не будьте байдужими до чужої біди. Будь-яка, навіть сама незначна на ваш погляд інформація може бути корисною і допоможе в розслідуванні", — пише у соціальній мережі Ольга Мінєєва, підкреслюючи, що зв'язатися з нею можна за телефонами (050) 355-11-58 і (096) 885-26-68.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: водій, не впоравшись з керуванням, в'їхав у відбійник.

Фото: Інформатор



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися