У Дніпрі студенти на один день стали міськими чиновниками

Мета акції — навчити молодь взаємодії з владою і показати, що Дніпро — відкрите місто

В Дніпрі сьогодні, 6 грудня, студенти можуть спробувати себе в ролі чиновників і вирішити якісь міські питання: наприклад, розробити план взаємодії влади та місцевих жителів. Про це розповіли у прес-службі Дніпровської міської ради.

Так, з самого ранку молодь зайнята роботою в мерії: хлопці відповідають на телефонні дзвінки, спілкуються з пресою, колегіально обговорюють рішення тих чи інших питань. Вони можуть познайомитися з роботою шести департаментів, в тому числі торгівлі і реклами, контролю за парковками, транспорту і транспортної інфраструктури.

"Ми вирішили провести ознайомлювальний захід "День місцевого самоврядування в міській раді", щоб залучити молодь до процесів місцевого самоврядування і ще раз підкреслити, що Дніпро — відкрите місто і ми готові показувати абсолютно всю свою роботу. Хочеться, щоб люди після того, як побачили все, розповіли про враження і, може, підказали нам щось корисне", — зазначила заступник директора департаменту гуманітарної політики Дніпровського міськради Дарія Біла.

В кінці дня учасникам доведеться зустрітися за круглим столом з мером міста Борисом Філатовим, обговорити з ним проведений у стінах мерії день і поділитися результатами напрацювань.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що опорні школи Дніпропетровської області до 2020 року отримають майже 30 нових автобусів. Куплені вони будуть за державні та обласні гроші.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися