У Дніпропетровській області безробітні можуть підвищити свої професійні навички та знайти роботу

В області місцеві жителі пройдуть онлайн-курси, які допоможуть їм знайти хорошу роботу

Жителі Дніпропетровської області, які тимчасово знаходяться без роботи, тепер можуть приєднатися до освітнього проекту від Державної служби зайнятості (ДСЗ). На ньому безробітні місцеві жителі пройдуть курси, які допоможуть їм покращити власні професійні навички. Про це повідомляє прес-служба ДСЗ.

"Відтепер онлайн-курси, семінари та дистанційні програми від центрів професійно-технічної освіти та багато іншої цікавої інформації буде доступна на порталі для всіх, хто шукає роботу, прагне вдосконалити свої навики або почати бізнес. А найголовніше, що більшість матеріалів на освітньому порталі подаються у відеоформаті", — повідомили в прес-службі служби зайнятості.

Крім того, сервіс орієнтований на розвиток особистої компетенції кандидатів. У ньому їх навчать правильно складати сучасне резюме, проходити співбесіди, а також нададуть актуальну інформацію щодо пошуку роботи.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області незабаром з'явиться єдина система реагування на надзвичайні ситуації. Так, якщо комусь знадобиться допомога, достатньо лише зателефонувати за номером "112" і на місце негайно приїдуть необхідні спецслужби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися