Під Дніпром чоловік організував незаконний бізнес: у нього вилучили майже тисячу кілограм металу

У громадянина на свою діяльність не було жодних дозвільних документів

У Кривому Розі поліцейські припинили діяльність чоловіка, який організував у себе у дворі незаконний прийом металу. Під час санкціонованих обшуків у нього вилучили близько однієї тисячі кілограм металобрухту. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, незаконний бізнес місцевий житель організував на території свого двору. При цьому у громадянина на свою діяльність не було жодних дозвільних документів.

"За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом") КК України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до виправних робіт на строк до 2 років або обмеження волі на термін від 1 року", — повідомили в прес-службі Нацполиции області.

7BU4YvI-_1y087UGMTlCZJJRm.jpeg

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області поліцейські затримали чоловіка, який на території гаражного кооперативу відкрив вогонь з пістолета. Як стало відомо, подія трапилася в Кам'янському. Про стрілянину на лінію "102" повідомили місцеві мешканці, які почули звуки пострілів. Негайно на місце приїхали правоохоронці.

Фото: прес-служба Національної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися