Незвична для нас погода: у Дніпрі очікується дощ зі снігом

На вулицю краще брати з собою парасольку і не забувати бути обережними на дорозі

У Дніпрі погода нарешті порадує місцевих жителів невеликим снігом. Правда, йти він буде поперемінно з дощем, про це повідомляє Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології.

Так, сьогодні, 10 січня, на території нашої області очікується невеликий ожеледь. Температура повітря вдень прогріється до чотирьох градусів. Можливий туман. Істотних опадів не прогнозується.

А ось 11 січня городянам, виходячи на вулицю, краще прихопити з собою парасольку. За інформацією, у суботу буде хмарно, можливий невеликий дощ, уночі — дощ з мокрим снігом. Стовпчик термометра покаже від нуля до п'яти градусів тепла.

Не покращиться погода і до неділі — у вихідний буде йти дощ зі снігом. На дорогах ожеледиця. Повітря вдень прогріється до п'яти градусів.

Зазначимо, що під час ожеледиці автомобілістам і пішоходам слід бути більш уважними на дорозі та не перевищувати швидкість.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області рятувальники прийшли на допомогу до... кішці і голубу. Пухнаста чотиринога по кличці "Кнопка" високо залізла на дерево, звідки сама злізти вже не змогла. У свою чергу пернатий виявився замкнений між другим і третім поверхом евакуаційної сходів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися